top of page

Bakgrund

Vi behöver alla hämta andan ibland och ge oss själva tid att vara utan en massa måsten, krav och prestation. Alltför ofta rusar vi iväg utan att känna efter vart vi är på väg. Vi tappar kontakten med oss själva, vi glömmer bort vilka vi är, vi känner oss stressade, splittrade och vi går vilse i livet. För att åter knyta kontakten med oss själva behöver vi emellanåt stanna upp, ge oss själva lite andrum och bara tillåta oss att vara i stunden.

Längtan

Min längtan var att skapa en plats dit människor kunde få komma för att landa i nuet. För jag tror som det kinesiska ordspråket lyder; när man har haft bråttom länge måste man stanna upp och vänta in sin själ. Att ge sig själv utrymme till att bara få vara en stund öppnar upp för närvarons läkande kraft och det helar människan.

En plats för dig att landa

Mitt företags erbjudande till dig är Energiterapi-behandling samt Reiki-behandling i rogivande atmosfär. I mitt lilla behandlingsrum på Klövergatan i Vara erbjuder jag en lugn, stillsam och helande atmosfär för dig att landa i.

En plattform för självkännedom

Nettans Andrum vänder sig till dig som är mån om din hälsa och ditt välbefinnande och till dig som är intresserad av frågor som rör självkännedom. 


bottom of page